helemaal buiten en toch middenin de stad

Voor dag en dauw met de zon in het oosten, zonovergoten in de middag of juist tegen de avond wanneer de lichtjes van de stad het decor vormen. Elk moment van de dag en elk seizoen heeft zo z’n charme. In de stadstuinen van Rotterdamse Munt ben je even helemaal buiten en toch middenin de stad.

In het groeiseizoen van april tot november zijn onze buitenruimten en de kas beschikbaar voor presentaties, recepties, netwerkmomenten, vergaderingen, breakout-sessies of teamdagen. Met plezier serveert ons gastenteam lunch, lekkers, een proeverij, een borrel of walking diner. Alles is vegetarisch, lokaal en natuurlijk met de verse oogst uit onze tuinen.

Op verzoek verzorgen onze tuingidsen praktische workshops of zinnenprikkelende tuintours. Geniet en laat je inspireren door de eetbare stadsnatuur.

Laat ons vooral je wensen weten via [email protected]. We maken graag een aanbod op maat.

2020-vergaderen in de kas

Evenement in de kas of op het terras

Onze kas is beschikbaar vanaf half april tot eind oktober. In een vergaderopstelling geschikt voor groepen van maximaal 14 personen.

In een meer informele setting met statafels tot 35 personen.

190617-tuintour

Tuintour in geuren en kleuren (en smaken)

Ontmoet de mensen en de vele eetbare planten die deze heerlijke oase samen vormen. Je krijgt een verhaal over de tuinen, over verschillende manieren van samenwerken en enkele plantverhalen. Je gaat de geuren, kleuren en smaken van het seizoen beleven. Na afloop van de tour knip je zelf de kruiden voor een potje kruidenthee. Daarbij laten wij je graag iets lekkers proeven.

Deze tuintour duurt 45 minuten en kost € 14,50

Minimaal 6, maximaal 12 personen per tuingids. Voor grotere groepen zijn er meerdere tuingidsen beschikbaar. De tuintour kan worden uitgebreid met een korte workshop waarin jullie samen iets lekkers zelf maken.

190510-lancering

Teamdag in een oase,  middenin de stad

Stadsnatuur stimuleert creativiteit en samenwerking. De ingrediënten om met je team te komen tot nieuwe inzichten. Tegelijk draagt jullie inzet bij aan de ontwikkeling naar een levendige stad met veerkrachtige, inclusieve organisaties.

Samen met je collega’s ga je lekker, fysiek bezig zijn in de tuin en tegelijkertijd leren van en over planten. De werkzaamheden worden afgestemd op het seizoen en jullie interesse. Jullie teamdag wordt begeleid voor een ervaren tuincoach.

Ons gastenteam zorgt voor een (h)eerlijke afsluiting in de vorm van een lunchbuffet of een borrel met vers bereide hapjes en drankjes.