voor bedrijven

171104-brina-kruidentuinder

Een speciale locatie

In de stadstuinen van Rotterdamse Munt ben je even helemaal buiten en toch middenin de stad.

In het groeiseizoen van mei tot november zijn onze buitenruimte beschikbaar en bieden we praktische workshops, zinnenprikkelende tuintours of teamdagen in combinatie met lunch, borrel of walking diner.  De tuin is ook beschikbaar voor bedrijfsevenementen en recepties.

Laat ons vooral je wensen weten via beleefhet@rotterdamsemunt.nl. We maken graag een aanbod op maat.

Pesto workshop

Tuintour in geuren en kleuren (en smaken)

Ontmoet de mensen van Rotterdamse Munt en de planten in deze heerlijke oase. Samen met een van onze tuingidsen duiken jullie de stadsnatuur in. Je krijgt een verhaal over de tuinen en enkele plantverhalen. Jullie gaan de geuren, kleuren en smaken van het seizoen beleven. Na afloop van de tour knippen jullie zelf de kruiden voor een potje kruidenthee. Daarbij laten wij jullie graag iets lekkers proeven.

Deze tuintour duurt 20-30 minuten en kost € 12,50

Minimaal 5, maximaal 25 personen.

De tuintour kan worden uitgebreid met een korte workshop waarin jullie dit lekkers zelf maken. We kunnen ook zorgen voor een heerlijk lunchbuffet of een borrel met verse hapjes en speciale drankjes.

190422-RMunt-feestlokatie-MichelleArnold

Teamdag in een oase,  middenin de stad

Stadsnatuur stimuleert creativiteit en samenwerking. De ingrediënten om met je team te komen tot nieuwe inzichten. Tegelijk draagt jullie inzet bij aan de ontwikkeling naar een levendige stad met veerkrachtige, inclusieve organisaties.

Samen met je collega’s ga je lekker, fysiek bezig zijn in de tuin en tegelijkertijd leren van en over planten. Jullie teamdag wordt begeleid voor een enthousiaste tuincoach.

Ons gastenteam zorgt voor een (h)eerlijke afsluiting in de vorm van een lunchbuffet of een borrel met vers bereide hapjes.

190617-tuintour

Ervaringen delen

Met Rotterdamse Munt zijn we inmiddels ruim vijf jaar onderweg. Het initiatief is organisch gegroeid en werkt integraal aan stadsontwikkeling en talentontwikkeling. Met veel plezier delen wij onze uitgangspunten, onze aanpak en de opgebouwde kennis en ervaring.

Initiatiefnemer Ingrid Ackermans behandelt ins & outs in de vorm van een interactief gastcollege. Indien je interesse naar een specifiek onderwerp uitgaat, kan hier dieper op worden in gegaan.  De presentatie duurt 30 tot 60 min. met vragen en discussie maximaal 90 min.