onze partners

Waarom heeft de Rabobank Rotterdam Fonds in Rotterdamse Munt geïnvesteerd? De Rabobank is oorspronkelijk de coöperatieve bank van boeren en tuinders; de mensen die ervoor zorgen dat wij lekker kunnen eten en drinken. Herkomst van voedsel Rabobank Foundation is ervan overtuigd dat als kinderen al op jonge leeftijd bewust worden van de herkomst van voedsel [...]

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt groeit dankzij het vertrouwen, de medewerking en de bijdragen van onze partners. En daar zijn we trots op!

Partners dragen op verschillende manieren bij; met advies, kennis, netwerk & ervaring; met een financiële bijdrage voor investeringen en educatieprogramma's en door betaalde opdrachten door ons te laten uitvoeren. Op deze pagina lees je over de motivatie van onze partners om te investeren in ontwikkeling van onze stad en stadsgenoten.

Provincie Zuid-Holland investeert in groenparticipatie & groen talent

Provincie Zuid-Holland wil de band tussen de inwoners van Zuid-Holland en het groen in hun omgeving versterken. Dit om het groen in Zuid-Holland duurzaam te behouden, om zo een aantrekkelijke provincie te zijn om in te wonen, te werken en te recreëren.

Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij

KNHM laat burgerinitiatieven en sociale ondernemingen groeien. Dit doen we met een adviseursnetwerk bestaande uit 200 vrijwilligers en 200 Arcadis-medewerkers. Samen zitten we aan tafel bij burgers en sociaal ondernemers en geven kosteloos kennis, inspiratie en toegang tot ons netwerk. Onze begeleiding is altijd maatwerk: van eenmalig advies tot een intensieve samenwerking. Meer informatie? Kijk [...]