onze partners

Onze stadstuinen en de groentalenten groeien dankzij het vertrouwen, de medewerking en de bijdragen van onze partners. En daar zijn we trots op!

Partners dragen op verschillende manieren bij. Met advies, kennis, netwerk & ervaring, met een financiële bijdrage voor investeringen en educatieprogramma’s en door betaalde opdrachten door ons te laten uitvoeren.

Op deze pagina lees je over de motivatie van onze partners om met ons samen te werken en te investeren in ontwikkeling van onze groene stad en de groentalenten.

Wil jij met jouw organisatie ook bijdragen? Er zijn vele manieren waarop dat kan; de mogelijkheden zijn bijna zo divers als onze stadstuinen.

Andere vragen zijn ook van harte welkom via [email protected]

Waarom heeft de Rabobank Rotterdam Fonds in Rotterdamse Munt geïnvesteerd? De Rabobank is oorspronkelijk de coöperatieve bank van boeren en tuinders; de mensen die ervoor zorgen dat wij lekker kunnen eten en drinken.
lees verder
Provincie Zuid-Holland wil de band tussen de inwoners van Zuid-Holland en het groen in hun omgeving versterken.
lees verder
KNHM laat burgerinitiatieven en sociale ondernemingen groeien. Dit doen we met een adviseursnetwerk bestaande uit 200 vrijwilligers en 200 Arcadis-medewerkers.
lees verder