ontdek en leer in onze stadstuinen én maak het verschil

Samen met stadsgenoten steken wij de handen uit de mouwen

Wij maken boeiende stadstuinen waarin we allemaal leren van de natuur. Planten zijn zelfredzaam. Zij werken samen met andere flora en fauna. Zij maken slim gebruik van elkaars kwaliteiten.

Ontdek de kracht van groen, in elk seizoen. Groen zorgt voor een levendige en gezonde stad. Groen werkt positief voor onze gezondheid, vergroot ons geluksgevoel én zorgt ook voor een superverse en smaakvolle oogst. Daarom maken we groen voor de stad!

Groentalent en wederkerigheid

In onze stadstuinen kun je je talent ontwikkelen en (her)ontdekken. Je kan als vrijwillige medewerker aan de slag in een van onze teams en van elkaar leren. Ons uitgangspunt is wederkerigheid. Jij draagt bij aan de ontwikkeling naar een groene, levendige en gezonde stad en wij bieden jouw gelegenheid voor jouw persoonlijke vraag.

Kennismaken

Onderstaand zie je een overzicht van de mogelijkheden die wij beiden. Wil je eerst kennismaken met de tuinen, de werkzaamheden, de werksfeer en onze mensen? Kom gerust langs tijdens onze openingstijden.

Wil je bij ons komen meewerken? Stuur dan je bericht met je motivatie naar [email protected]

Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat we elkaar kunnen bieden, wat jij nodig hebt en in welk team je kan komen meedoen.

Heb jij een groot groen hart en word je blij van een rol waarin je zorgt voor een ontspannen en gastvrij onthaal voor onze veelkleurige gasten? Bij ons kun jij het verschil maken voor velen.
lees verder
tuinmedewerkers
Vind jij het leuk om in samenwerking tuinen aan te leggen, planten te verzorgen of te oogsten en anderen te begeleiden bij het praktische werk? Wil jij jouw groentalent verder ontwikkelen in de rol van tuincoördinator?
lees verder
Wij zoeken een stadsgenoot die met opgestroopte mouwen mooie werk maakt van allerlei kleine klussen. Ben jij handig en heb je zin om een bijdrage te leveren aan een oase, middenin de stad?
lees verder
tuintour
We zijn een een plek van betekenis om te delen! Wij zoeken tuingidsen die het leuk vinden om mensen anders te laten kijken, de tuinen te laten ervaren, inspiratie te delen en verhalen te vertellen.
lees verder
Heb jij affiniteit met natuur en kinderen. Dit is jouw kans om alle aspecten van de natuurlessen mee te maken, te leren en jouw steentje bij te dragen. We werken met het lesprogramma Smaak groeit!
lees verder
Bij Rotterdamse Munt kunnen stadsgenoten deelnemen aan het traject ‘Werkfit in het groen’. In dit traject kun je ervaring opdoen, werkritme opbouwen en met begeleiding van onze coach re-integreren of een volgende stap richting arbeidsmarkt zetten.
lees verder