in de pers

regenton workshop
De workshop 'Maak je eigen regenwateropvang' was goed bezocht. Water Sensitive Rotterdam was aanwezig en maakte het verslag.
lees verder
wortel schieten
Wonen in Rotterdam was benieuwd naar Rotterdamse Munt en maakte een mooi verhaal over hun bezoek aan onze tuinen aan de Rosestraat.
lees verder
PP beeld
De stadsboer kent vele gedaanten. Het is de stedeling met een balkon vol eetbare groenten en vruchten. Maar het is ook de herenboer die samen met andere stadsbewoners een professionele boer een stuk land laat bewerken. Er zijn zeker zeven types stadsboeren te onderscheiden waarvan Rotterdamse Munt er een is.
lees verder
BuikRotterdam
Je hebt biologisch eten, gezond eten, plant-based eten en vers eten. .......
lees verder
RdamseBal
Rotterdam heeft een eigen bonbon-bal gemaakt van Belgische chocolade en.... Rotterdamse Munt! Mooi groen, smaakvol, handgemaakt; een traktatie uit Rotterdam. En heel mooi met z'n negenen in een doosje. Super leuk en lekker hoor!
lees verder
low_20170628_NieuwsPeper 20+21 tumb
Jaap van Rijn maakte dit verslag van zijn bezoek op een zonnige zomerdag deze juni!
lees verder
stadstuinieren33.
Stadstuinieren; een leuk blad met fijn groen nieuws! Het verslag van Susan Lambeck van haar bezoek aan onze tuin dit voorjaar is te lezen in het zomernummer.
lees verder
DeBuikOpBezoek
De Buik van Rotterdam zoekt deze zomer de producten achter de Rotterdamse horeca. Waar halen die chefs hun mooie spullen vandaan?
lees verder
mazdablad
Soms publiceren ongewone media over Rotterdamse Munt. Zoals dit automagazine van Mazda! Leuk artikel.
lees verder
151230 Giselle NWZuid
"Rotterdamse Munt is een groene plek in de stad waar mensen samen werken en samen leren."
lees verder
Meisjes Maas logo uitprobeersel2 2
Bezoek dat resulteert in een verhaal: Lees het HIER.
lees verder
AD Ernest vd Kwast LRR
Lees hier het artikel dat Ernest erover schreef en het AD heeft geplaatst.
lees verder
workshop wortelstok
Het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie organiseerde de netwerkbijeenkomst 'Highlights op Zuid'. R'Munt was erbij met een praktische workshop over stadslandbouw; over groen ontmoeten, samenwerken en doorgeven!
lees verder
herfstfestival JONG010
Patricia was ook op het kleine Rotterdamse Munt Herfstfestival. Zij maakte een artikel voor Jong 010, de Rotterdamse Kinderkrant.
lees verder
Lekker Tafelen
Lynda van Lekker Tafelen was op bezoek en schreef een mooi artikel!
lees verder
RdamseMunt in Elle eten
Wat een verrassing. ELLE Eten is verzot op ons! In het aanstaande oktobernummer brengt de redactie van ELLE Eten haar lijst uit met haar 100 favoriete ingrediënten, trends, recepten, fenomenen, dranken en helden.
lees verder
delicious
'Rotterdammers zijn creatief, vrolijk en ondernemerd en vullen de stad met kleur'. In het oktober nummer van Delicious een fijn artikel over al het moois dat Rotterdam rijk is; uiteraard inclusief Rotterdamse Munt. Een tipje vind je achter deze sluier.
lees verder
inOpTafel HansClauzing
Afgelopen maand was Hans Clauzing op bezoek in onze kruidentuin. Zie hier; een zonnige reportage! #Trots
lees verder
DOEN
Wij zijn supertrots! Dankzij de steun van Stichting Doen is er een kruidentuin aangelegd op Zuid. Rotterdam is een groeizame, sociale en vooral eduactieve groene ruimte rijker. Lees hier verder; en raak geïnspireerd.
lees verder
buik van rotterdam
Monica Kruisman schreef een leuk artikel voor de 'Buik van Rotterdam'.
lees verder
stadstuinkrant
Lees hier het bericht in het lokale Stadstuin & Keukennieuws van april 2014.
lees verder
chris vemer
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond. Luister hier naar de uitzending.
lees verder
plan voor microklimaat
Net voor de kerst hebben we het jaar feestelijk afgesloten met de Winterborrel. Onder de versierde kerstboom zong Janine de sterren uit de hemel en hebben we genoten van het bezoek van de buren. Ook het Agrarisch Stadsjournaal was erbij. Bekijk de uitzending hier op vimeo.
lees verder
artikel in Stedenbouw&Architectuur
Lees hier het artikel uit het vakblad Stedebouw & Architectuur over de betekenis van Stadslandbouw. De aanleiding voor dit artikel is de presentatie van de Green Deal, waaraan Rotterdamse Munt ook heeft bijgedragen.
lees verder
Nieuwsbrief NieuwZuid
In de wijkkrant van Nieuw Zuid is aandacht gegeven aan de start van de kruidentuinderij.
lees verder
Tuinderij stadse kruiden
Bericht in Dichtbij Rotterdam.
lees verder