zaterdag 14 september 2019 | Workshop Kruiden tekenen

Lekker buiten in de tuin kruiden natekenen geïnspireerd door de kruiden in de tuin.

De workshop start met wat tekenoefeningen daarna maak je een schets in potlood en werk je je tekening verder af met fineliner en aquarelverf of kleurpotlood.

Met behulp van voorbeelden van kruiden en wilde planten uit de tuin (je kunt zelf de tuin rondlopen om ze te plukken!), gedroogde planten en voorbeelden uit boeken maak je een mooie kruidentekening. En, als je dat toch te moeilijk vindt, kun je natuurlijk ook een tekening van mij natekenen. Je gaat sowieso met iets moois naar huis!

Over Hélène Peters

Hélène Peters  geeft tekenworkshops en tekencursussen. Bij haar kun je op een ontspannen manier leren een mooie tekening te maken. Ze leert je kijken naar vormen, legt je uit over de kleurencirkel en bespreekt je aanpak. Wat ga je tekenen, hoe en waar vind je je inspiratie, hoe zit dat nou met de compositie en welke kleuren gebruik je?  Bij Hélène kan iedereen tekenen.

Waar en wanneer

In de tuin onder de parasol of in de kas. Op zaterdag 14 september van 12:00 – 16:00 uur.

Kosten

Deze workshop kost € 55,00. Deze workshop is inclusief lekkere hapjes en drankjes na afloop, kruidenthee, zomerwater en iets zoets tijdens de workshop en inclusief alle materialen en een lijstje om je tekening in te lijsten.

Meedoen?

Opgeven kan door een email te sturen naar Helene via

[email protected] onder vermelding van workshop Kruiden tekenen op 14 september.

Top