zondag 18 augustus 2019 | Lyrics and Lemongrass: Hamid Reza Behzadian

Een ontspannen zondag in het groen, middenin de stad!

Bij Rotterdamse Munt kan je tijdens Lyrics and Lemongrass terecht voor muziek uit verschillende genres, uit alle windstreken. Kom gezellig langs en geniet van de muziek vanuit een luie stoel tussen het groen, met lekkere drankjes en hapjes.

Hamid Reza Behzadian

Hamid Reza Behzadian groeide op met de klanken van de Perzische muziek om zich heen en verdiepte zich later op slide gitaar en mondharmonica in Blues. Nu studeert hij Indiase muziek aan Codarts te Rotterdam. Op geheel eigen wijze vermengt hij al die verschillende muzikale invloeden in zijn spel. Hij brengt eigen werk ten gehore, met invloeden van zijn Perzische roots, Midden-Oosten melodieën en Amerikaanse Blues. Met zijn typische slide-gitaar partijen en rauwe mondharmonica-spel neemt Hamid ons mee op een muzikale reis van oost naar west.

Wil je ook genieten van een zomerse lunch?

Dat kan bij ons op het terras of in de kas. We serveren lunchgerechten met verse kruiden, groenten en bloemen uit de tuin. Alles vegetarisch met liefde.

Wil je een tafeltje reserveren? Stuur dan een bericht naar [email protected]

Waar en Wanneer

Op zondagmiddag  18 augustus speelt Hamid Reza Behzadian vanaf 13:00 uur in de kas of bij mooi weer buiten op het terras. Je bent vanaf 12:00 uur welkom.

Kosten

Het concert is gratis dankzij de support van de Stichting Bevordering van Volkskracht, Cultuurscouts en de Popunie. Een donatie is van harte welkom.

Top