zondag 28 juli 2019 | Lyrics and Lemongrass: Eren Aksahin

Een ontspannen zondag in het groen, middenin de stad!

Bij Rotterdamse Munt kan je tijdens Lyrics and Lemongrass terecht voor muziek uit verschillende genres, uit alle windstreken. Kom gezellig langs en geniet van de muziek vanuit een luie stoel tussen het groen, met lekkere drankjes en hapjes.

Deze vierde editie treedt Eren Aksahin voor je op.

Eren Akşahin is een Baglama-speler, multi-instrumentalist en componist. Zijn muziek is een mengeling van de Anatolische folklore en westerse klassieke klanken. Hij brengt sterke gevoeligheid en authenticiteit voor de fundamenten van Anatolische volksmuziek, maar ook door schoonheid van geluid en innovatie op zijn eigen instrument.

Wil je ook genieten van een zomerse lunch?

Dat kan bij ons op het terras of in de kas. We serveren een 3-gangen lunch voor € 17,50. Met de verse kruiden, groenten en bloemen uit de tuin maken we een zomers soepje, verse summerrolls en afsluitend een zoete verrassing. Alle gerechten zijn vegetarisch bereid met liefde. En je krijgt een speciaal welkomstdrankje van ons.

Waar en Wanneer

Op zondagmiddag  28 juli speelt Eren Aksahin vanaf 13:00 uur in de kas of bij mooi weer buiten op het terras. Je bent vanaf 12:00 uur welkom.

Kosten

De toegang is gratis.

Top