(paas)maandag 22 april 2019 | Rotterdamse Munt Let it Grow Festival

Het is nu wel lente!

De hoogste tijd voor een zonnig feest in de nieuwe stadstuinen van Rotterdamse Munt. Laat je inspireren tussen het prille groen. Op ons zonnige terras en in de kas serveren we fijne muziek, (h)eerlijke drankjes en hapjes en interessante workshops voor jong en oud(er). Kom je ook naar buiten?

We vieren deze dag met muziek van Rotterdamse bodem.

De drankjes en hapjes zijn gemaakt van de eerste voorjaarskruiden. Je kunt onze nieuwe tuinen zelf ontdekken met de tuintour en zien wat er al te knippen en plukken is. Als tussendoortje presenteren jonge ondernemers zich met hun manier om samen te werken aan een groene stad en gezonde planeet. In de plantenwinkel vind je inspiratie voor jouw eigen heerlijke oase.

Kom naar buiten, vier dit prille begin met ons mee. Let it Grow!

Voedselbank voor bijen en zaadbommen maken.

Rotterdamse Munt is deze dag Voedselbank voor bijen want 22 april is Nationale Zaaidag voor bijen. We gaan zoveel mogelijk zaadbommen maken met zaad van bloemen die lekker veel stuifmeel en nectar maken.

Bijenwasdoekjes maken.

Wist je eigenlijk dat je je kruiden en andere verse producten mooi en lekker vers kan houden in een bijenwasdoek? Zo hoef je geen plastic zakjes te gebruiken en weggooien. Zo dragen wij allemaal bij aan Mei Plastic Vrij.

Fantaseer over je eigen groene stad.

Laat dan je fantasie over de groene stad verder groeien aan tafel bij de Nomadische tekenschool.

Top