Lekker buiten in de tuin kruiden en eetbare bloemen natekenen!

Een heerlijk zomerse workshop. Je start met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Met behulp van de door jou geplukte planten maak je een ruwe schets in potlood. Vervolgens teken je op mooi papier je favoriete kruid en je werkt deze uit met inktpotloden, fineliner, aquarelverf of kleurpotlood.

Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

Over Hélène Peters

Hélène Peters  geeft tekenworkshops en tekencursussen. Bij haar kun je op een ontspannen manier leren een mooie tekening te maken. Ze leert je kijken naar vormen, legt je uit over de kleurencirkel en bespreekt je aanpak. Wat ga je tekenen, hoe en waar vind je je inspiratie, hoe zit dat nou met de compositie en welke kleuren gebruik je?  Bij Hélène kan iedereen tekenen.

Datum, tijd

Woensdag 23 septemner van 12:00 – 16:00 uur.

Kosten

Deze workshop kost € 59,50 en is inclusief heerlijke lunch met verse kruiden en eetbare bloemen. Tijdens de workshop staat er kruidenthee, zomerwater en iets zoets klaar.

Meedoen?

Opgeven kan door een email te sturen naar Helene via

[email protected] onder vermelding van workshop Kruiden tekenen op 23 septemner

Meer informatie over deze workshop vind je op  www.helene-illustraties.nl/workshop-kruiden-tekenen