Kijk je ook al uit naar het voorjaar?

We vullen deze agenda alvast met mooie momenten om naar uit te kijken. Vanaf vrijdag 16 april 2021 kun je weer elke vrijdag de week afsluiten bij ons in de tuin.

Nodig nu alvast je collega’s, een vriend, vriendin, broer of zus, vader of moeder uit voor een gezellige vrijdagavond. Met de speciale cadeaubon wordt je getrakteerd op een extraatje: een tuintour met een van onze tuingidsen.

Je bent op een van de vrijdagen in het nieuwe groeiseizoen van harte welkom vanaf 18:00 uur. Je wordt verwelkomd met een drankje. Om 18:30 uur kun je aansluiten bij de tuintour in geuren, kleuren en smaken. Onze tuingids leidt je langs de mooiste planten en lekkerste smaken van het seizoen. Vanaf 19:00 uur wordt het driegangendiner geserveerd. Onze keuken is helemaal vegetarisch en zo veel mogelijk lokaal.

En je krijgt er een ontdek-knip- en plukkaart bij waarmee je na het eten je favorieten nog even kan oogsten. Iets om alvast naar uit te kijken!

 

Datum, tijd

Vanaf 16 april 2021 weer elke vrijdag vanaf 18:00 uur Zondag 18 oktober vanaf 16:30 uur

Kosten

€ 39,50

Inclusief welkomstdrankje, tuintour door een van onze tuingidsen en een ontdek-knip- en plukkaart

Reserveren?

Koop alvast de speciale cadeaubon in onze webshop en geef een datum naar keuze door; een vrijdag vanaf 16 arpil 2021. Uiteraard kun je deze datum ook nog wijzigen of later doorgeven.