Lekker buiten in de tuin van Rotterdamse Munt, kruiden en eetbare bloemen natekenen!

Een heerlijk zomerse workshop. Je start met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Met behulp van de door jou geplukte plantjes maak je een ruwe schets in potlood. Vervolgens teken je op mooi papier je favoriete kruid en je werkt deze uit met inktpotloden, fineliner, aquarelverf of kleurpotlood.

Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

Over Hélène Peters

Hélène Peters  geeft tekenworkshops en tekencursussen. Bij haar kun je op een ontspannen manier leren een mooie tekening te maken. Ze leert je kijken naar vormen, legt je uit over de kleurencirkel en bespreekt je aanpak. Wat ga je tekenen, hoe en waar vind je je inspiratie, hoe zit dat nou met de compositie en welke kleuren gebruik je?  Bij Hélène kan iedereen tekenen.

Waar en wanneer

In de tuin onder de parasol of in de kas. Van 12:00 – 16:00 uur.

Kosten

Deze workshop kost € 55,00 en is inclusief lunch. Tijdens de workshop staat er kruidenthee, zomerwater en iets zoets klaar.

Meedoen?

meld je aan via [email protected] onder vermelding van workshop Kruiden tekenen op 7 augustus.

Meer informatie over deze workshop vind je op  www.helene-illustraties.nl/workshop-kruiden-tekenen