Welkom bij deze lente-editie van Terrastival

Naomi Snell is een Nederlandse singer-songwriter. Ze groeide op in de wereld van klassieke muziek en begon op jonge leeftijd met viool en piano lessen. Dit was ook het moment dat ze kleine liedjes op de piano begon te componeren. Op haar zestiende leerde ze zichzelf gitaar spelen en zingen. Waarnaar ze serieuzer werd in het
nastreven van een muziekcarrière.

Zo trad ze in 2015 voor het eerst op bij de‘De Wereld Draait Door’ vanwege haar auditie bij de ‘De
beste singer-songwriter van Nederland’. In 2016 was ze een van de elf finalisten van Gielstalentenjacht (GTJ). Ze trad op op verschillende festivals en kon daardoor meerdere keren optreden op radio 3FM.

Op 15 november trad ze op met de andere tien finalisten in Paradiso en zong ze een duet met de
Nederlandse zanger Boris (ook bekend als Bo Saris). In november 2016 kreeg ze de opdracht om het lied in te zingen voor de kerstcommercial van de Bijenkorf. Hier werd een langere versie gemaakt, genaamde Home, en staat o.a. op Spotify. Haar eerste nummer heet ‘Soon Enough’, en haar tweede single ‘Gaslight’ is eind mei uitgebracht.

En deze herfsteditie dus in de stadstuinen van Rotterdamse Munt.

Datum, tijd

Zondag 25 oktober vanaf 15:00 uur

Kosten

Vrij toegankelijk dankzij bijdragen van Popunie en Cultuurbuur. Een donatie is meer dan welkom!

Reserveren

Je kan een tafeltje in ons buitenlokaal reserveren via [email protected]