Rotterdamse Munt zoekt een ondernemende, creatieve bedrijfsleider horeca cq. supervisor voor ons gastenteam (m/v), flexibel voor 36 uur per week van april tot november

Over Rotterdamse Munt

In onze heerlijke oase groeien kruiden en eetbare bloemen uit alle windstreken. Samen met stadsgenoten steken we de handen uit de mouwen en maken we boeiende stadstuinen waar alle stadsgenoten de magie van planten ontdekken. Via ons culinaire, educatieve en (groeiend) culturele aanbod beleven stadsgenoten de eetbare stadsnatuur, met al hun zintuigen.

Ons gastenteam speelt een cruciale rol in het verbinden van onze stadsgenoten met de eetbare stadsnatuur. Onze bezoekers en gasten vertegenwoordigen een rijke diversiteit, zij worden allemaal enthousiast onthaalt. Wij bieden verschillende manieren waarop zij de geuren, kleuren & smaken uit de tuin beleven. Zij kunnen zelf ontdekken, knippen en plukken. We serveren mooie kruidentheeën en limonades met kleine lunchgerechten, hapjes en taart; allemaal met kruiden en bloemen uit onze stadstuinen en met lokale, biologische ingrediënten. Onze keuken is vegetarisch en je proeft de invloed van Keukens uit alle windstreken.

Ons terras is open vanaf (paas)zondag 4 april t/m zondag 24 oktober 2021, van woensdag t/m zondag van 12 tot 18 uur. Op vrijdag- en zaterdagavond kunnen gasten dineren. Door de week wordt onze locatie gebruikt voor bedrijfsevents of groepen vrienden en familie met catering.

Naast het terras is er een kleine tuinwinkel waar we onze eigen kruidenproducten verkopen, leuke cadeautjes en kruidenplanten voor een heerlijke oase thuis.

Wij zoeken een veelzijdig partner / collega die kan bijdragen aan de ontwikkeling van Rotterdamse Munt als inspiratietuinen voor meer eetbaar Groen voor de Stad. Het is onze ambitie om met ons culinaire, educatieve en culturele aanbod verder te groeien.  We willen meer stadsgenoten bereiken en inspireren, en we willen meer groene en gezonde werkgelegenheid creëren.

Jouw rol

De collega die wij zoeken is energiek, ondernemend, creatief, zorgvuldig, communicatief en flexibel.  Als supervisor | meewerkend gastvrouw/heer zorg je voor een open sfeer en een gastvrij onthaal voor iedereen. Je bent het aanspreekpunt voor alle bezoekers van het muntterras en de winkel en voor jouw team. Je zorgt voor een verzorgde, mooie aankleding van winkel en terras. Je vindt het leuk om mensen te informeren, te inspireren en onze producten en diensten te verkopen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Je bespreekt hun wensen en onze mogelijkheden, je maakt goede verzorgde offertes. Na opdracht, zorg je ervoor dat we alle afspraken nakomen.

Je bent creatief en kunt met de seizoenen mee steeds passende drankjes en hapjes, gerechten en menu’s presenteren, afgestemd op de groep en de doelstelling van hun bezoek of event. Je kan daarvoor ook het talent en de ideeën uit jouw team inzetten. Je werkt samen met een kok, keukenhulpen en op de drukkere momenten met vrijwilligers die helpen met de bediening. Je bent in ieder geval 5 dagen per week (woensdag t/m zondag) op de tuin aanwezig.

 

 

 

 Jouw werkzaamheden

Wat heeft Rotterdamse Munt nodig?

> Je vervult de rol van meewerkend gastvrouw/heer voor het terras en de winkel op woensdag t/m zondag,  flexibel op vrijdag- en zaterdagavond en wanneer we een groep verwachten op een ander moment.

> Je communiceert met onze gasten en klanten via social media met mooie beelden en inspirerende tips. Ons culinaire en culturele aanbod beweegt met de seizoenen mee, elke week is er weer iets nieuws.

> Je zorgt voor de planning en coördinatie van je team.

> Je zorgt voor een gedegen opstart en afsluiting; helder instructies voor je team, een verzorgde en sfeervolle aankleding, smaakvolle drankjes en gerechten en een mooie presentatie vinden wij belangrijk.

> Je bespreekt de wensen met zakelijke klanten ten aanzien van het gebruik van de ruimte, de faciliteiten en de invulling van de catering.

> Je maakt goed verzorgde offertes. Na afloop van een bezoek of een event zorg je voor de evaluatie en haal je feedback op. Je verzorgt de facturering, als afgesproken.

> Je voert verbeteringen door in ons aanbod en onze organisatie.

> Je zorgt voor een open sfeer en adequate communicatie en samenwerking, zowel binnen het eigen gastenteam als tussen de andere teams, we delen de verschillende werkruimten.

> Je vervult een voorbeeldfunctie in gastgerichtheid, professionaliteit en samenwerking.

Wat vragen we van jou?

> Je hebt horecaervaring; ervaring als meewerkend voorvrouw/man is een pre;

> Je bent communicatief vaardig, representatief en stressbestendig;

> Je bent servicegericht en hebt een flexibele instelling. Je bent proactief, inventief en oplossingsgericht;

> Je bent creatief, je kan met beperkte middelen iets unieks creëren;

> Je beheerst de Nederlandse taal goed; beheersing van andere talen en Engels is een pre;

> Je hebt een certificaat Sociale Hygiëne, HACCP/Allergenen of je bent bereidt deze te halen voor 1 april as.

> Je hebt affiniteit met stadstuinen, eetbare planten, lokaal en vegetarisch eten;

Wat Rotterdamse Munt  jou biedt?

> Een inspirerende werkplek in het jongste stadsdeel van Nederland;

> Ontmoeting met mooie, veelkleurige mensen en internationale gasten;

> Een enthousiast en veelkleurig team van allemaal mensen die houden van aanpakken;

> Een open en ondernemende werkkring;

> Een passend uurloon in overeenstemming met jouw ervaring en verantwoordelijkheden, bij voorkeur op ZZP basis of een flexibel contract.

Ben jij die ondernemende en creatieve partner die wij zoeken? Heb jij zin en energie voor deze geweldige uitdaging? En wil je graag samenwerken aan de ontwikkeling van deze betekenisvolle plek?

Dan spreken we graag met je af om kennis te maken. Je sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar [email protected].

Graag voor 15 maart 2021. Heb je vragen? Bel dan met Ingrid Ackermans 06 214 35 213.