zaterdag 29 augustus 2015 | kruidenworkshop ‘koken met bloemen’ door Pinar Coskun

Pinar Coskun neemt je mee op deze fleurige ontdekkingstocht. Koken met bloemen wordt steeds populairder bij luxe restaurants. Bloemen maken de gerechten niet alleen schilderachtig mooi maar bevatten ook gezonde ingrediënten (mits biologisch gekweekt!). Pinar Coskun laat tijdens deze kookworkshop zien welke gangbare bloemen eetbaar zijn en welke effecten ze in onze gezondheid kunnen hebben. We plukken deze bloemen in onze tuin en maken verschillende kleine gerechten. U neemt de recepten en de prachtige smaken mee naar huis.

Over Pinar: Pinar Coskun is onderwijssocioloog en heeft daarnaast de opleiding natuurvoedingskok gevolgd bij de Groene Passage. Zij geeft sinds 2010 bio-vegan kooklessen aan verschillende doelgroepen zoals basisschoolleerlingen, horeca opleiding leerlingen, jongeren met een beperking en volwassenen met interesse voor duurzaam voedsel.

Waar en Wanneer?
In de kruidentuin van Rotterdamse Munt.
Start om 14.00 uur (inloop 13.30 uur).
De workshop duurt 2 uur.

Voor wie?
Deze workshop is speciaal voor de liefhebbers die zich willen verdiepen in de toepassing van kruiden in gezonde voeding.

Kosten?
Per workshop € 24,50
Inclusief thee, lekkers en de oogst van de dag!

Aanmelden?
Koop HIER een kaartje. Of meld je aan in de kruidentuin, uiterlijk 26 augustus.
We hebben ruimte voor maximaal 16 deelnemers.

Top