TRAINING STORYTELLING – enthousiasme is besmettelijk!

Rotterdamse Munt organiseert een training ‘storytelling’ voor rondleiders die een passie hebben voor kruiden, lekker eten en natuurlijk tuinieren. In twee zaterdagen, 13 & 20 oktober 2018, leer je hoe jij deze passie kunt delen met bezoekers van stadskruidentuin Rotterdamse Munt. Hoe maak je jouw rondleiding of workshops tot een belevenis? Hoe deel je jouw enthousiasme zodanig dat iedereen meer wil? De training ‘storytelling’ leert je over dynamische opbouw, interactie, persoonlijke passie en werkvormen. Je gaat van de trainer net zoveel leren als van je medecursisten. En na de training heb je alles in huis om een leuke rondleiding of workshop te verzorgen. Als tegenprestatie vragen wij bereidheid om zeker 3 x per groeiseizoen een rondleiding of workshop te verzorgen en zien we je heel graag als lid van ons tuinteam of ons gastenteam.

Wie?
De trainer, Désirée Driesenaar, heeft veel ervaring in het enthousiast overdragen van circulair denken en de Blauwe Economie. Ze geeft lezingen en trainingen over leren van de natuur, is sprekerscoach bij TED x Venlo, schrijft artikelen en korte verhalen en heeft als persoonlijke missie mensen enthousiast maken voor natuur en planten.

En natuurlijk heeft ze er zin in om met een enthousiaste groep vrienden van Rotterdamse Munt aan de slag te gaan. Samen maken we er twee gezellige en leerzame zaterdagen van!

Schrijf je in voor de training op zaterdag 13 & 20 oktober van 09.30-14.00 uur.

PS. De vacature voor vrijwillige tuingidsen vind je hier.

Deze reeks is mogelijk dankzij een bijdrage van Provincie Zuid Holland en Stichting ter Bevordering van Volkskracht.

Top