zaterdag 1 december | Het Rotterdamse Munt Pioniersfeest met feestelijke opening van de nieuwe stadstuinen!

Tijd voor een feestje
Op zaterdag 1 december vieren wij dat we op de nieuwe locatie gestart zijn! Op deze nieuwe locatie zijn wij weer pioniers; mensen die zich op een nieuwe locatie vestigen en daar alles zelf moeten uitvinden. Hoogste tijd voor een openingsfeest – het Rotterdamse Munt Pioniersfeest! En daar mag jij als buurtbewoner, stadsgenoot, vriend(in) of geïnteresseerde natuurlijk niet aan ontbreken!

Pionier jij mee?
Als bezoeker van het Rotterdamse Munt Pioniersfeest pionier jij een beetje mee! De aanleg van de tuinen is dan namelijk net begonnen waardoor het feest wat anders is dan je van onze festivals gewend bent. Ook is de herfst in volle gang en wordt het vroeg donker. Je kunt je voorstellen dat dat een spannende en vooral magische combinatie is! Tijdens het feest maak je op verschillende, magische, spannende, gezellige, ontroerende en smakelijke manieren kennis met de nieuwe locatie.

Programma
Er zijn verschillende Rotterdamse acts die jou de betovering van de plek in het donker extra laten beleven. Benieuwd hoe het is om als vrijwilliger voor Rotterdamse Munt aan de slag te zijn? Een aantal vrijwilligers delen hun ervaringen en verhalen rond het kampvuur! En hoe zou die nieuwe tuin er bij donker uitzien? Ervaar het tijdens een spannende, verhalende ontdekkingstocht door de tuin! Ook voor de kinderen hebben wij toffe activiteiten. Wat denk je bijvoorbeeld van leren hoe je veilig een kampvuur kunt maken? En nog meer leuke dingen!

Kom ontdekken wat de nieuwe plek allemaal te bieden heeft en feest met ons mee!

Praktisch
Zaterdag 1 december, 15:30-19:30 uur, Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam.

Top