21 mei 2019 | Een nieuwe zomer op vaste grond

Deze lente is Rotterdam twee nieuwe stadstuinen rijker

We maken plannen voor twee volgende tuinen op dezelfde locatie. We verzorgen een pluktuin in het kantoor van IMd Raadgevende Ingenieurs en we onderzoeken ook andere mogelijkheden bij bedrijven.

De tuinen aan de Rosestaat zijn onze thuisbasis. Deze stadstuinen en pluktuinen groeien door tot een echte heerlijke oase middenin de stad.  Het zijn tuinen waar kinderen en jongeren les krijgen en de kracht van stadsnatuur, echte smaak en gezond eten ontdekken. Het is de plek waar stadsgenoten hun groene kennis en talent verder ontwikkelen.

Het zijn publiek toegankelijke tuinen waar iedereen welkom is; waar de tuiniers van Rotterdam hun kruidenplanten kopen, waar hobbykoks en professionals oogsten, waar je kan lunchen en borrelen en waar bedrijven teamdagen organiseren.

Er is veel te vertellen over waarom we dit doen, wat we willen bereiken. Hoe we dat aanpakken en wie allemaal meedoet.

De opbrengst van alle noeste arbeid is heel duidelijk voor iedereen die hieraan meewerkt. Een keer per jaar maken we een jaarverslag waarin de grote lijnen zijn opgetekend. Maar er zijn veel meer verhalen, inzichten en gebeurtenissen te delen, met veel plezier. Daarom dit blog.

Lees waarom ons jaarverslag ‘vaste grond’ heet.

Top