meewerken

De Rotterdamse Munt is een jonge en ambitieuze organisatie die volop in beweging is!

Wij zijn een groene oase in het stenige & stoere Rotterdam Zuid. In de stadskruidentuin draait alles om natuurlijke groei & echte smaak. Er groeien kruiden & eetbare bloemen.

De R’Munt groeit, vergroot haar bereik en verhuist in 2018 naar haar permanente locatie aan de Rosestraat. Via de stadskruidentuin, de producten, de winkel en het terras, en ook via natuur- en smaaklessen en workshops in de tuin willen we meer Rotterdammers een bijzondere groene & smaakvolle ervaring bieden en verbinden met de eetbare stadsnatuur.

De R’Munt is een sociale onderneming; dit betekent dat wij onafhankelijk van subsidies en met de opbrengsten van ons werk (de verkoop van producten & diensten) ons bedrijf draaiende willen houden. Kwaliteit & continuïteit van ons werk heeft daarom bijzondere aandacht.

Onderstaand zie je een overzicht van de actuele vacatures en mogelijkheden voor vrijwilligers.

Op dit moment zoeken we tuinwerkcoördinatoren, tuingidsen en les-assistenten.

Wil je eerst kennismaken met de werkzaamheden en onze organisatie? Meld je dan aan voor de komende introductiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers. Je krijgt dan een uitgebreide toelichting en je kunt alle vragen stellen.