beleef het met ons mee

Arrangementen voor jong en oud. Voor plezier en inzicht! Voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs hebben we een boeiende lessenreeks. Je kunt bij ons ook je verjaardag vieren tussen de kruiden. Voor volwassenen hebben we interessante en gezellige arrangementen. Op het muntterras wordt er doorlopend kruidenthee met lekkers geserveerd.

Kinderfeestje

Wat is er leuker dan je verjaardag lekker buiten vieren, tussen de kruiden?

In onze stadskruidentuin ben je van harte welkom. Je mag zelf kiezen. We hebben een fleurig verjaardagsfeest met eetbare bloemen en taart die jullie samen gaan maken. Of wil je liever geneeskrachtige brouwsels maken, een lekker kruidenparfum of een zalfje? Je mag samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes als jonge onderzoekers de boeiende stadsnatuur induiken. Daarna gaan jullie een huis maken voor alle bijzondere wezentjes die jullie hebben ontmoet.

Bij aankomst staat er muntlimonade klaar. Daarna gaan jullie samen op ontdekkingstocht door de tuin. Jullie gaan het zien, horen, voelen, ruiken en proeven. En ondertussen alle materialen en ingrediënten verzamelen voor het tweede deel van het feest: het brouwen, koken en bakken of knutselen. Onze feestjes zijn het leukst voor kinderen tussen 6 en 11 jaar.

Een kinderfeestje kost € 14,50 per kind. Er kunnen maximaal 12 kinderen mee-feesten. Het feest duurt 1,5 tot 2 uur. Prijzen zijn inclusief alle materialen, drankjes en lekkers. Wij werken met lokale en biologische producten.

Voor vragen of voor het boeken van een feestje kun je contact opnemen via meedoen@rotterdamsemunt.nl

Natuur- en smaaklessen

We hebben een leuke en praktische lessenreeks voor kinderen van de basisschool en het voorgezet onderwijs. Wat werkt er beter en maakt meer indruk dat het levensecht ervaren van natuurlijke groeiprocessen?

Feestarrangement

Voor dag en dauw met de zon in het oosten, zonovergoten in de middag of juist tegen de avond wanneer de lichtjes van de stad een warm decor vormen. Elk moment van de dag en elk seizoen heeft zo z’n charme. Dat is de reden dat wij het liefst buiten zijn.  Heb je iets te vieren met je familie en vrienden? Of wil je gezellig borrelen met je collega’s? Van harte welkom; wij maken graag een aanbod op maat.

Zakelijk lunchen of borrelen met collega’s

Onze keukenbrigade kookt lokaal met het seizoen, uiteraard met kruiden en bloemen uit de tuin.  In de maanden mei  t/m oktober zijn er vele mogelijkheden voor groepen om gebruik te maken van de ruimte en daarbij te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. We kunnen dit organiseren in combinatie met een workshop of een tuinwerkdag.

Laat ons weten wanneer en met hoeveel personen, dan maken we een mooi aanbod.  meedoen@rotterdamsemunt.nl

Stadskruidentuin-arrangement

Je wordt ontvangen met thee en lekkers. Daarna gaan we de tuin in en wordt je rondgeleid door een van onze tuingidsen. Er komen vele leuke weetjes voorbij en je gaat vooral lekker zelf ruiken en proeven. Aan het einde van de toer knipt iedereen een mandje vol met de favorieten en maken we een eigen verse kruidenthee.

Dit arrangement duurt 2 uur en kost € 14,50 per persoon. Voor groepen minimaal 8 en maximaal 12 personen.