beleef het met ons mee

Arrangementen voor jong en oud. Voor plezier en inzicht! Voor kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs hebben we een boeiende lessenreeks. We verzorgen gastcolleges over groene, integrale stadsontwikkeling en stadslandbouw. Voor volwassenen hebben we zowel interessante als gezellige arrangementen. Op het muntterras wordt er doorlopend kruidenthee met zoete en hartige gerechten geserveerd.

Stadskruidentuin-arrangement

Je wordt ontvangen met thee en lekkers. Daarna gaan we de tuin in en wordt je rondgeleid door een van onze tuingidsen. Er komen vele leuke weetjes voorbij en je gaat vooral lekker zelf ruiken en proeven. Aan het einde van de toer knipt iedereen een mandje vol met de favorieten en maken we een eigen verse kruidenthee.

Dit arrangement duurt 2 uur en kost € 14,50 per persoon. Voor groepen minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Natuur- en smaaklessen

We hebben een leuke en praktische lessenreeks voor kinderen van de basisschool en het voorgezet onderwijs. Wat werkt er beter en maakt meer indruk dat het levensecht ervaren van natuurlijke groeiprocessen?

Feestarrangement

Voor dag en dauw met de zon in het oosten, zonovergoten in de middag of juist tegen de avond wanneer de lichtjes van de stad een warm decor vormen. Elk moment van de dag en elk seizoen heeft zo z’n charme. Dat is de reden dat wij het liefst buiten zijn.  Heb je iets te vieren met je familie en vrienden? Of wil je gezellig borrelen met je collega’s? Van harte welkom; wij maken graag een aanbod op maat.

Zakelijk lunchen of borrelen met collega’s

Onze keukenbrigade kookt lokaal met het seizoen, uiteraard met kruiden en bloemen uit de tuin.  In de maanden mei  t/m oktober zijn er vele mogelijkheden voor groepen om gebruik te maken van de ruimte en daarbij te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. We kunnen dit organiseren in combinatie met een workshop of een tuinwerkdag.

Laat ons weten wanneer en met hoeveel personen, dan maken we een mooi aanbod.  meedoen@rotterdamsemunt.nl