agenda

Woensdag 1 & 8 mei of 22 & 29 mei | Op avontuur in je buurtnatuur!

In mei begint het tweede blok (lente) van ‘Op Avontuur in je Buurtnatuur’! We ontdekken samen de lente en hoe je met de natuur samenwerkt om lekker te kunnen eten. En we maken ook wat voor thuis!

zaterdag 06 april 2019 | Brandnetelworkshop

De tuingidsen van Rotterdamse Munt organiseren ook dit groeiseizoen verrassende, boeiende, leuke, interessante, lieve en leuke workshops en tuintours. Zo kun jij ook de stadstuinen en alles wat er groeit en bloeit ontdekken, plukken en proeven.

Save the date: (paas)maandag 22 april 2019 | Let it Grow Festival

Het groeiseizoen is begonnen! Vier het in de stadstuinen van Rotterdamse Munt met fijne muziek, lekkere hapjes en drankjes,
leuke verhalen en workshops. Kom naar ons inspiratiefeest voor jong en oud(er).

donderdag 25 april 2019 | Informatie voor geïnteresseerde meedoeners

Het is een bijzonder seizoen want we maken stadstuinen op onze nieuwe stek aan de Rosestraat. In het voorjaar gaan we voor het eerst ook op zondagmiddag open met ons terras met muziek, lunch uit de tuin en interessante workshops. Wil jij meewerken aan deze nieuwe heerlijke oase?

zondag 19 mei 2019 | Taste of Yoga in de kas

Sigrid van Taste of Yoga geeft vijf verschillende yogalessen in onze kas. Zo kun je uitgebreid kennis maken met verschillende smaken yoga. Met een kop verse kruidenthee na afloop en misschien wel een knip- en plukrondje door onze tuinen; heb je zo 5 x een speciale zondagochtend.