agenda

zondag 19 mei 2019 | Taste of Yoga in de kas

Sigrid van Taste of Yoga geeft vijf verschillende yogalessen in onze kas. Zo kun je uitgebreid kennis maken met verschillende smaken yoga. Met een kop verse kruidenthee na afloop en misschien wel een knip- en plukrondje door onze tuinen; heb je zo 5 x een speciale zondagochtend.

donderdag 6 juni 2019 | Informatie voor geïnteresseerde meedoeners

Het is een bijzonder seizoen want we maken stadstuinen op onze nieuwe stek aan de Rosestraat. Dit jaar zijn we voor het eerst ook op zondagmiddag open met ons terras met muziek, lunch uit de tuin en interessante workshops. Wil jij meewerken aan/in deze nieuwe heerlijke oase?

zondag 16 juni | Lyrics and Lemongrass: The Mourning Glories

Om13:00 uur treden de The Mourning Glories voor je op. De gebundelde krachten van deze drie multi-instrumentalisten in combinatie met hun nauwe harmonieën, brengen het beste van de oude Jazz, Blues en Folk muziek! Wil je eerst gezellig uitgebreid lunchen? Reserveer dan snel een plek in de kas.

zondag 12 juli 2019 | Workshop Kruidige Kefir Drankjes

Brigitte van Loon leert je hoe je zelf een super gezond drankje kunt maken samen met kefir. Je gaat naar huis met een starterskit voor kruidige kefir limonade, inclusief een kruiden knip-en plukkaart.

zondag 14 juli 2019 | Lyrics and Lemongrass: Tess et les Moutons

Om13:00 uur treedt Tess et les Moutons voor je op. Zij laten het chanson leven! Geheel in het kader van de laatste dag van North Sea Jazz. Wil je eerst gezellig uitgebreid lunchen? Reserveer dan snel een plek in de kas.

zaterdag 27 juli 2019 | Workshop Kruiden tekenen

Bij Hélène kan iedereen tekenen. Geïnspireerd door een heerlijke lunch. En met behulp van voorbeelden van kruiden en wilde planten uit de tuin maak je een mooie kruidentekening. Je gaat sowieso met iets moois naar huis!

zaterdag 10 augustus 2019 | Workshop Kruiden tekenen

Bij Hélène kan iedereen tekenen. Met behulp van voorbeelden van kruiden en wilde planten uit de tuin maak je een mooie kruidentekening. Een leuke middag en je gaat sowieso met iets moois naar huis!

zaterdag 14 september 2019 | Workshop Kruiden tekenen

Bij Hélène kan iedereen tekenen. Met behulp van voorbeelden van kruiden en wilde planten uit de tuin maak je een mooie kruidentekening. Een leuke middag en je gaat sowieso met iets moois naar huis!

woensdag 14 augustus