Wil jij ondernemen? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Wij zijn een bijzondere stadskruidentuin in Rotterdam Zuid waar alles draait om natuurlijke groei & echte smaak. Behalve kruiden groeit hier plezier, inzicht en groen talent. De R’Munt groeit en vergroot haar bereik. Via de stadskruidentuin, de kruidenkeuken, de winkel en het terras, maar ook via natuur- en smaaklessen en workshops in de tuin willen we meer Rotterdammers een bijzondere groene & smaakvolle ervaring bieden en verbinden met de eetbare stadsnatuur. Via alle activiteiten, producten en diensten willen we mensen graag inspireren en laten nadenken over de groene & gezonde stad en de eigen invloed daarop. Tegelijk vinden Rotterdammers met een zekere afstand tot de huidige arbeidsmarkt waardevolle werk- en leerervaringen in onze organisatie.

We zijn tevens een jonge en ambitieuze organisatie die volop in beweging is. We hebben ons eigen ontwikkelpad uitgestippeld én staan open voor potentiële (samenwerkings)kansen.

Dus;  Heb jij een idee wat jij graag zelf als ondernemer uitvoert bij de R’Munt? Wij horen graag van je. Stuur een bericht naar het kruidenteam. Laat ons weten wat jouw idee is en hoe jij dat bij of met de Rotterdamse Munt wilt uitvoeren.

Top